Lainaa SveaDirektiltä

SveaDirekt on rahoituspalvelu, joka tarjoaa lainaa sellaisiin tilanteisiin, jolloin ei ole aikaa tai mahdollisuutta monimutkaisten hakemusten täyttämiseen ja käsittelyn odottelemiseen. Kyseessä on laina, joka tarjoaa välitöntä joustoa akuuttiin rahantarpeeseen. Svea Direkt-laina palvelee myös niitä hakijoita, joilla ei ole hallussaan vakuuksia tai takaajia. Prosessi on pikainen. Hakemus tehdään netissä ja täyttämisen jälkeen saat alustavan päätöksen lainahakemukseen. Tee takaisinmaksusta vaivatonta solmimalla kanssamme e-laskusopimus. Mikäli käytössäsi ei ole verkkopankkia, tee suoramaksusopimus pankkikonttorissasi. Nopean lainan saaminen edellyttää kuitenkin sitä, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

SveaDirektin valikoimassa on monenlaisia lainoja, jotka auttavat erilaisissa elämäntilanteissa ja hankinnoissa. On usein helpompaa hankkia yksi kertalaina, kun kerätä itselleen monta pienempää lainaa. Hakijan kannattaakin arvioida hankinnan ja tarpeiden arvo tarkkaan. Kun summa on selvillä, on helppo arvioida tarvitsemansa lainasumman määrä – näin velkaa ei kerry liikaa. Lainan hakijan tulee tutustua ja sitoutua noudattamaan alla olevia SveaDirekt-lainan yleisiä ehtoja. Asiakkaan tulee siis huolehtia lainatun rahan lyhentämisestä säännöllisesti ja sopimuksen mukaan. Luotto on vakuudeton annuiteetti luotto eli tasaerin maksettava kertaluotto.

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan Svea Ekonomi AB, Filial i Finlandin Luotonsaajalle myöntämiin SveaDirekt, SveaDirekt Privat- ja SveaDirekt Fix- kuluttajaluottoihin (luotto).

Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausilyhennys: