SveaDirekt laina

Vuonna 2012 Svea Ekonomi sijoittui Suomen Great place to work- tutkimuksessa  sijalle 22 yleisessä sarjassaSvea on rahoituksen alan yritysryhmä. Sen emoyhtiö on ruotsalainen Svea Ekonomi AB. Svea tarjoaa asiakkailleen muun muassa luotonvalvontapalveluja sekä laskutus-, reskontra-, rahoitus- ja perintäpalveluja. Svea Ekonomi AB on Ruotsin johtavia saatavien rahoitus- ja hallinnointiyrityksiä.

SveaDirekt laina on puolestaan Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Yhtiö tarjoaa yksityishenkilölle mahdollisuuden lainata 2000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia. Svea Direkt tarjoaa siis yksityishenkilöille suunnattuja lainatuotteita, jotka sopivat eri elämäntilanteiden akuutteihin taloudellisiin tarpeisiin. Nämä luotot tuovat taloudellista joustoa esimerkiksi moniin elämän hankintoihin ja investointeihin, joita on vaikea ennakoida. Tällaisissa tilanteissa hakija ei välttämättä halua sitoutua suuriin pankkilainasummiin eikä se ole tarpeellistakaan. Tilapäisissä, yksittäisissä taloudellisissa vajeissa pienempi sekä tietyn tarpeen mukainen lainasumma on toimivampi vaihtoehto.

SveaDirekt palvelee myös niitä yksityislainan hakijoita, joilla ei välttämättä ole mahdollista saada pankilta lainaa. SveaDirektin tarjoamien pienimpien yksityislainojen saamiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Kaikki lainaa koskeva informaatio on luettavissa verkossa. SveaDirekt lainahakemus täytetään internetissä, joten lainan hakeminen ei vaadi monimutkaista paperityötä. Lainan hakeminen ei ole silloin sidottu tiettyyn aikaan tai paikkaan. Hakemuksen käsitteleminen on SveaDirektillä todella nopeaa. Jos hakijan luottotiedot ovat kunnossa ja hakemus hyväksytään, rahat saapuvat hakijan tilille jo parin päivän sisällä sen täyttämisestä. Koska laina siirretään hakijan tilille lähes välittömästi, lainavaihtoehdot sopivat taloudellisena joustona ennalta arvaamattomiinkin tilanteisiin, joissa on tehtävä jokin tietty hankinta nopeasti. Hakijan on sitouduttava lyhentämään lainaa säännöllisesti ja sovitun kuukausierän verran. Maksuajat ja korot vaihtelevat esimerkiksi lainan koosta.

Esimerkkejä Svean muista palveluista

Svea Ekonomin valikoima kattaa monenlaisia taloushallintoon liittyviä asioita. Näihin palveluihin kuuluu muun muassa laskutus- ja reskontrapalvelu, factoring sekä laskujen osto. Laskutus- ja reskontrapalvelussa Svea vastaa kaikista yrityksen laskutusasioista. Factoring puolestaan on laskutus- tai reskontrapalveluun liitettävä palvelu jossa luototus sovitetaan myynnin ja laskutuksen mukaiseksi. Laskujen myynti paitsi muuttaa laskut heti rahaksi, myös vapauttaa yrityksen maksumuistutusten lähettämisestä ja saatavien perinnästä.

Svea-laina.fi verkkopalvelu

Svea-laina.fi on SveaDirektin omistama verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa SveaDirektin lainoista ja lainan hakemisesta. Sivustosta on hyötyä niille, jotka suunnittelevat mahdollisesti lainan hakemista hankintoja varten. Palvelusta löydät yksityiskohtaista tietoa lainaehdoista, laina-ajoista sekä lainasummien mahdollisista määristä . Sivustolta voit myös lukea esimerkkejä yleisimmistä lainansaantiin ja –hakemiseen liittyvistä kysymyksistä. Lainalaskurin avulla voit laskea ja vertailla suuntaa antavasti erilaisia lainamääriä ja -aikoja ja löytää juuri omaan elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivan lainaratkaisun. Itse lainan hakeminen tapahtuu aina konsernimme pääsivujen kautta osoitteessa www.svea.fi.

Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausilyhennys: