Näin haet lainaa

 1. Hae lainaa lainahakemuksen kautta. Täytäthän huolellisesti kaikki tarvittavat kentät, näin lainahakemuksen käsittely on nopeampaa. Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai sinulla on kysymyksiä lainaan liittyen me autamme sinua mielellään! Tavoitat meidät arkisin klo 8-17 numerosta 09 4242 3090 tai sähköpostilla info@sveadirekt.fi.
 2. Saat alustavan lainapäätöksen tekstiviestillä. Mikäli sait alustavasti hyväksytyn päätöksen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset tutustumaan lainatarjoukseen ja allekirjoittamaan Luottosopimuksen sähköisesti. Mikäli haluat, että lainatarjous postitetaan sinulle, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.
 3. Tämän jälkeen lähetä meille pakolliset liitteet: kopio uusimmasta palkkalaskelmasta/eläkepäätöksestä*. Lisäksi pyydämme sinua tekemään e-laskutussopimuksen valmiiksi verkkopankissasi. (Ohjeet e-laskusopimuksen tekemiseen löydät lainatarjouksesta). E-laskun avulla lainasi lyhentäminen on helppoa ja vaivatonta. *Yrittäjiä pyydämme lähettämään palkkalaskelman sijasta kopion tulos- ja taselaskelmasta, sekä uusimman verotuspäätöksen. Mikäli allekirjoitat Luottosopimuksen omakätisesti ilman verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, tarvitsemme kopion kuvallisesta suomalaisen viranomaisen myöntämästä henkilöllisyystodistuksesta (passi, henkilökortti tai ajokortti).
 4. Liitteet pyydämme lähettämään ensisijaisesti osoitteeseen luottosopimus@svea.fi tai postitse
  1. SveaDirekt / Info: SveaD /Tunnus 5017179 /00003 VASTAUSLÄHETYS (Olemme maksaneet postimaksun puolestasi)
 5. Teemme lopullisen luottopäätöksen kun olemme vastaanottaneet allekirjoitetun Luottosopimuksen ja pakolliset liitteet.

Lainan myöntäminen edellyttää, että hakija täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikäsi on 20 - 73 vuotta
 • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä
 • 18 000 euron säännölliset vuositulot joko työstä tai eläkkeestä
 • Yhteisvastuullisella hakijalla säännölliset vuositulot 18 000 euroa
 • Olet asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta
 • Hakemus läpäisee SveaDirektin luottokelpoisuusarvioinnin

Hae lainaa yhdessä ja säästä!

Mikäli haet lainaa yhteisvastuullisen hakijan kanssa, sinulla on mahdollisuus saada lainaasi pienempi todellinen vuosikorko.

Aloita lainan hakeminen tästä