Remonttilaina

Suunnitteletko suurempaa remonttia tai oletko jo pidempään katsellut kotonasi ympärillesi ja pohtinut pienen pintaremontin tarpeellisuutta? Kenties vain kaipaat piristystä ja haluat uudistaa kotisi pintoja ja kalusteita? Nyt remontin tekeminen kannattaa, sillä kotitalousvähennyksen ansiosta voit vähentää ostetun työn kustannuksista jopa 45 % verotuksessasi, ja koska etu on henkilökohtainen, molemmat puolisot voivat tehdä vähennyksen.

Älä siis enää jahkaile, remonttilainan avulla voit toteuttaa unelmasi ja käydä tuumasta toimeen jo lähi päivinä, sillä SveaDirektiltä voit saada remonttilainapäätöksen ja rahat tilillesi jopa parissa päivässä! Myönnämme remonttiisi lainaa 2 000 – 50 000 euroa. Lainan lyhennysväli on 1kk ja lainan korko alkaen 6.99 %.

Remonttilainaa haet vaivattomasti täyttämällä verkossa lainahakemuksen. Varmistaaksesi lainahakemuksesi nopean käsittelyn, täytä hakemukseen tarkasti kaikki vaadittavat tiedot, kuten pankkitilinumero, tiedot sinun ja mahdollisen yhteisvastuullisen tuloista, lainavastuista ja asumiskustannuksista. Mahdollisuutesi saada vakuudetonta lainaa paranee, jos haet lainaa yhteisvastuullisen kanssa yhdessä.

Remonttilainaa myönnetään Sinulle, jos

  • olet 20-65 -vuotias
  • olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta
  • sinulla on säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot joko työstä tai eläkkeestä
  • Hakemus läpäisee SveaDirektin luottokelpoisuusarvioinnin
  • Mikäli Sinulla on julkisia maksuhäiriömerkintöjä maksimissaan kaksi ja olet kyseiset velat poismaksanut, voit hakea remonttiin PrivatLainan

Aloita lainan hakeminen tästä