Lainaa matkaan - markkinoiden edullisimmilla ehdoilla

Lomamatkalle lähteminen on mahdollista, vaikka arjen pyörityksen keskellä ei olisikaan ehtinyt säästää riittävästi rahaa matkaa varten. Laina mahdollistaa lomamatkan toteuttamisen niinä hetkinä, kun lomalle löytyy suotuisa aika, mutta sen toteuttaminen jää kiinni taloudellisista seikoista. Lainaa matkaan kannattaa harkita muun muassa silloin, kun huomaa innostuneensa lehdessä olleesta edullisesta matkatarjouksesta tai kun pitkään jo suunnitteilla ollut matka uhkaa peruuntua taloudellisten syiden takia.

Me tarjoamme edullista matkalainaa ilman vakuuksia 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Verkkosivuillamme on hakemus, jolla voi kätevästi hakea lainaa matkaan. Lainapäätöksen saa parissa päivässä ja samalla rahat siirretään tilillesi. Voit itse päättää laina-aikasi pituuden, joten voit joustavasti maksaa lainasi takaisin. Kun lainaa otetaan matkaa varten, sen takaisinmaksuaika on 2-15 vuotta. Korkoprosentti lainoillemme alkaen 6.99%.

Voit kätevästi hakea lainaa lomaan suoraan verkkosivuiltamme. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta. Kun täytät siihen jo ensimmäisellä kerralla vaaditut tiedot oikein, nopeutat lainapäätöksen saamista. Mahdollisuutesi saada vakuudetonta lainaa paranee, jos haet lainaa yhteisvastuullisen kanssa yhdessä. Muista tällöin merkitä myös se hakemukseesi.

Lainaa matkaan myönnetään, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

  • olet 20-73 -vuotias, jonka luottotiedot ovat kunnossa
  • olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta
  • sinulla on säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot joko työstä tai eläkkeestä
  • yhteisvastuullisella hakijalla tulee olla säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot
  • hakemus läpäisee SveaDirektin luottokelpoisuusarvioinnin
  • mikäli tarvitset lainaa lomaan ja sinulla on maksimissaan kaksi maksuhäiriömerkintää, mutta olet jo maksanut velkasi pois, voit hakea Direkt lainan sijaan Privatlainaa.

Aloita lainan hakeminen tästä