Lainaa häihin - markkinoiden edullisimmilla ehdoilla

Häät ovat harvinaislaatuisimpia hetkiä ihmisen elämässä ja tästä syystä niiden järjestämiseen käytetään paljon aikaa ja rahaa. Valitettavan usein hääparin budjetti ei riitä unelmahäiden järjestämiseen ja tästä syystä häiden kuluja joudutaan karsimaan. Vai joudutaanko? Entä jos pystyt sittenkin toteuttamaan unelmiesi häät? Lainalla pystyt kustantamaan budjetin ylittävät kulut ja hyvällä maksusuunnitelmalla laina ei rasita sinua edes häiden jälkeen.

Tarjoamme lainaa häihin, joka joustavuutensa puolesta sopii jokaiselle hääparille elämäntilanteesta riippumatta. Lainaa voi hakea juuri sen verran kuin on tarpeellista ja myös laina-ajan pystyy määrittelemään itselleen parhaiten sopivaksi. Verkkosivuillamme on hakemus, jolla voit kätevästi hakea lainaa häihin.

Myönnämme lainaa häihin 2 000 – 50 000 euroa. Laina-ajaksi voi valita 2-15 vuotta. Lainaa lyhennetään kuukausittain ja korko on alk. 6.99 %.

Lainaehdot:

  • olet 20-73 -vuotias
  • olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta
  • sinulla on säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot joko työstä tai eläkkeestä
  • hakemus läpäisee SveaDirektin luottokelpoisuusarvioinnin

Haettaessa lainaa häihin pystyy lainaa hakemaan myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Tällöin lainansaanti mahdollisuudet kasvavat. Toisen hakijan vuositulo tulee olla 18 000 euroa. Lainansaanti on mahdollista myös, mikäli olet määrä- tai osa-aikaisessa työsuhteessa. Tällöin työsuhteen keston tulee olla vähintään yksi vuosi. Huomaathan, että toinen lainanhakija saattaa vaikuttaa lainankorkoon positiivisesti.

Jos tarvitset lainaa häihin, mutta sinulta löytyy maksuhäiriömerkintöjä, voit hakea kauttamme PrivatLainaa. Lainaehtona tosin tällöin on, että velat on maksettu pois.

Aloita lainan hakeminen tästä