Autolaina

Harkitsetko auton ostamista tai vanhan autosi päivittämistä uudempaan malliin? Vai onko perheessäsi tarvetta toiselle autolle? Kenties naapurisi on hurauttanut pihalleen uudella avoautollaan ja Sinun pitää pistää paremmaksi? Oli syysi hankkia auto mikä tahansa, autolainan ansiosta voit ostaa uuden auton jo tällä viikolla, sillä SveaDirektiltä voit saada lainapäätöksen ja rahat tilillesi jopa parissa päivässä!

Näin haet autolainaa

Voit saada autolainaa jopa 50 0000. Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää lainahakemus verkossa,jonka jälkeen saat alustavanlainapäätöksen. Nopeuttaaksesi lainahakemuksesi hyväksymistä, ole tarkka täyttäessäsi hakemusta ja täytä kaikki vaadittavat tiedot, kuten pankkitilinumero, sinun ja mahdollisen yhteisvastuullisen tulotiedot, lainavastuut ja asumiskustannukset. Mahdollisuutesi saada lainaa auton hankintaan paranee, jos haet lainaa yhteisvastuullisen kanssa yhdessä.

Autolainan laina-aika 50 000 euron vakuudettomassa lainassa on 2-15 vuotta. Lyhennysväli on 1 kuukausi, ja lainan korko on alkaen 6.99 %.

Autolainaa myönnetään Sinulle, jos

Autolainan laina-aika 50 000 euron vakuudettomassa lainassa on 2-15 vuotta. Lainan lyhennysväli on 1 kuukausi, ja molempien lainan korko on alkaen 6.99 %.

  • Olet 20-73 -vuotias
  • Olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta
  • Sinulla on säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot joko työstä tai eläkkeestä
  • Yhteisvastuullisella hakijalla tulee olla säännölliset vähintään 18 000 euron bruttovuositulot
  • Mikäli Sinulla on julkisia maksuhäiriömerkintöjä maksimissaan kaksi ja olet kyseiset velat poismaksanut, voit hakea autoosi PrivatLainan
  • Hakemus läpäisee SveaDirektin luottokelpoisuusarvioinnin
 

Aloita lainan hakeminen tästä