Lainaa hintatakuulla - sinun eduksesi

Saitko jostain paremman *lainatarjouksen? Toimita se meille ja lupaamme antaa sinulle vielä paremman tarjouksen!

*Lainatarjous tarkoittaa muulta rahoituslaitokselta saatua tarjousta lainasta, sen ehdoista ja hinnoista.Voimme nyt tarjota vakuuden siitä, että saat lainan parhailla ehdoilla sekä edullisella todellisella vuosikorolla.Takuu koskee Svea Direkt -lainoja. Jotta voisit hyödyntää hintatakuuta, lue lisää huomioitavista asioista alla olevista takuuehdoista.

Takuuehdot:

  • Hintatakuu koskee todellista vuosikorkoa tai muita lainan luottoehtoja. Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannusta, kun korko ja muut kulut lasketaan yhteen.
  • Hintatakuu koskee Suomessa pankin tai luottoyhtiön myöntämää kulutusluottoa.
  • Hintatakuu koskee kirjallisesti myönnettyä Svea Direkt -lainaa, olettaen että lainanhakijana olet saanut lainapäätöksen myös muulta rahoitusyhtiöltä Svea Ekonomin lisäksi.
  • Hintatakuussa oletetaan, että toisen rahoitusyhtiön lainalla on samat ehdot, lainasumma, laina-aika ja mahdollinen yhteisvastuullinen kuin myönnetyllä Svea Ekonomin lainalla.
  • Hintatakuu ei koske lainoja, joissa lainanottaja pystyy hyödyntämään esim. olemassa olevaa asiakassuhdetta, jäsenyyttä tai muuta vastaavaa etua lainaa ottaessaan.
  • Hintatakuu tulee hakea Svea Ekonomilta neljäntoista (14) arkipäivän kuluessa alustavasta lainapäätöksestä. Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen luottosopimus@svea.fi. Viittaa viestissäsi hintatakuuseen ja liitä sen mukaan kopio lainatarjouksesta, jonka on myöntänyt toinen rahoituslaitos.

Kun hintatakuu on voimassa, saat alemman todellisen vuosikoron tai luottoehdot ulosmaksupäivästä siihen korkoon verrattuna, jonka olet saanut toiselta lainanmyöntäjältä edellyttäen, että korko ei ole pienempi kuin Svea Ekonomin vallitseva alin korko.

Aloita lainan hakeminen tästä