Lainaa ilman vakuuksia - SveaDirekt

SveaDirektiltä voit saada kulutusluottoa ilman vakuuksia 2 000 eurosta jopa 50 000 euroon asti.

SveaDirekt tarjoaa taloudellista helpotusta ja kulutusluottoa moneen eri elämäntilanteeseen. Valikoimasta löytyy kolme erilaista lainaa, joista on helppo löytää omaan elämäntilanteeseen parhaiten soveltuva vaihtoehto: Direkt laina (lainaa ilman vakuuksia), Privatlaina (pienlaina) ja Järjestelylaina. Privatlaina on laina henkilöille, joilla on enintään kaksi pois maksettua maksuhäiriömerkintää. Privatlaina soveltuu myös henkilöille, jotka eivät välttämättä täytä pankkien perinteisiä luottoehtoja. Lainaa saadaksesi et tarvitse takaajia. Lainan määrän voit päättää itse tarpeidesi mukaan. Haitari on niinkin laaja kuin 2 000 eurosta 50 000 euroon. Svea Direktiä ei sanota monipuoliseksi rahoituspalveluksi turhaan, sillä joustavia vaihtoehtoja riittää.

Aika lainan takaisinmaksuun vaihtelee lainatun summan ja sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoja on kahdesta vuodesta viiteentoista vuoteen. Lainaa lyhennetään kuukausittain sopimuksen suuruisen summan verran. Svea Direktiltä lainaa hakeva voi yllättyä positiivisesti siitä, että kaikilla lainoillamme on kiinteä korkomarginaali. Lainasi korko on sidottu 3kk Euriboriin, joten korkomarginaali pysyy samanlaisena koko lainasuhteen ajan. Voit myös kilpailuttaa lainatarjouksesi hyödyntämällä hintatakuuta. Sinun ei tarvitse siis pelätä, että korkomarginaali nousisi pitkän takaisinmaksuajan kuluessa. Lainan hakeminen Svea Direktiltä kannattaa myös siksi, että lainakorkomme ovat monia kilpailijoitamme huomattavasti edullisempia.

Lainojen yhdistely kannattaa!

Yhdistämällä kalliit pikkuluotot yhdeksi lainaksi säästät selvää rahaa! Me tarjoamme lainaa ilman vakuuksia 2000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Huomaathan, että hakiessasi lainaa yhteisvastuullisen hakijan kanssa lainankorko saattaa olla pienempi, kuin yksin haettaessa.

Hintatakuu

Lainoihimme sisältyy aina hintatakuu – saitko jostain paremman lainatarjouksen? Toimita se meille ja lupaamme antaa sinulle vielä paremman tarjouksen! Lainatarjous tarkoittaa muulta rahoituslaitokselta saatua tarjousta lainasta, sen ehdoista ja hinnoista.

Direkt laina (lainaa ilman vakuuksia)

  • Lainan määrä: 2 000-50 000 euroa
  • Laina-aika: 2-15 vuotta
  • Lainan korko: alkaen 6,99 %
  • Lyhennysväli: kuukausittain

Hae Direktlainaa »

Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausilyhennys: