Aloita lainan hakeminen tästä

Kuukausierä:

 

Hae Direktlainaa »
Ehdot »

Lainaa eri tarpeisiin
Lainaa voi hakea moneen erilaiseen tarpeeseen. Katso alta yleisimpiä esimerkkejä syistä kulutusluoton hakemiseen:

Lainaa autoon »
Lainaa remonttiin »
Lainaa veneeseen »
Lainaa matkaan »
Lainaa häihin »
Olet tässä: »

Lainaa matkaan - markkinoiden edullisimmilla ehdoilla

Lomamatkalle lähteminen on mahdollista, vaikka arjen pyörityksen keskellä ei olisikaan ehtinyt säästää riittävästi rahaa matkaa varten. Laina mahdollistaa lomamatkan toteuttamisen niinä hetkinä, kun lomalle löytyy suotuisa aika, mutta sen toteuttaminen jää kiinni taloudellisista seikoista. Lainaa matkaan kannattaa harkita muun muassa silloin, kun huomaa innostuneensa lehdessä olleesta edullisesta matkatarjouksesta tai kun pitkään jo suunnitteilla ollut matka uhkaa peruuntua taloudellisten syiden takia.

Me tarjoamme edullista matkalainaa ilman vakuuksia 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Verkkosivuillamme on hakemus, jolla voi kätevästi hakea lainaa matkaan. Lainapäätöksen saa parissa päivässä ja samalla rahat siirretään tilillesi. Voit itse päättää laina-aikasi pituuden, joten voit joustavasti maksaa lainasi takaisin. Kun lainaa otetaan matkaa varten, sen laina-aika on 2-15 vuotta. Lainan korko on lainasummasta riippuen alkaen. 6.99 prosenttia.

Voit kätevästi hakea lainaa lomaan suoraan verkkosivuiltamme. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta. Kun täytät siihen jo ensimmäisellä kerralla vaaditut tiedot oikein, nopeutat lainapäätöksen saamista. Mahdollisuutesi saada vakuudetonta lainaa paranee, jos haet lainaa yhteisvastuullisen kanssa yhdessä. Muista tällöin merkitä myös se hakemukseesi.

Lainaa matkaan myönnetään, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

Arvio: 3/5 (yhteensä 3135 ääntä annettu).